К А Ф Е Д Р А

ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

БІБЛІОТЕКА

ОПИТУВАННЯ

Чи допомогає вам в житті розуміння третього закону Ньютона?
Всього відповідей: 256
Видання викладачів кафедри ТГВ

(дану літературу можна почитати у бібліотеці
Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка)


Енергозбереження в університетських містечках (Збірник задач)

Енергозбереження в університетських містечках
:Збірник задач для студ. вищих закл. освіти / К.Р.Сафіуліна, А.Г.Колієнко, Р.Ю.Тормосов. – К.: ТОВ «Поліграф плюс», 2011. – 196 с.

Видання містить задачі з основних тем курсу «Енергозбереження в університетських містечках», які викладено в однойменному посібнику. Воно спрямоване на закріплення та оволодіння навичками з виконання розрахунків з технічних, економічних та екологічних аспектів енергозбереження.

У збірнику задач запропонований пакет опитувальних листів для проведення обстежень будівель, споруд та обладнання, приклад звіту за результатами енергетичного аудиту, довідникові таблиці.

Призначено для студентів вишів інженерних, економічних та екологічних напрямків підготовки. Може бути використано також працівниками адміністративно-господарських відділів бюджетних установ та фахівцями з питань проектування, енергетичного аудиту та експлуатації будівель й інженерних систем.

Переглянути зміст.


Енергозбереження в університетських містечках





Енергозбереження в університетських містечках
:посібник для студ. вищих закл. освіти / К.Р.Сафіуліна, А.Г. Колієнко, Р.Ю. Тормосов. - К.: ТОВ "Поліграф плюс", 2010. - 328 с.

Посібник «Енергозбереження в університетських містечках» розроблений як методичне забезпечення програми «Енергоефективні університетські містечка», що впроваджується в рамках Проекту «Реформа міського тепло забезпечення в Україні» за фінансування Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Під час написання враховано світовий досвід упровадження програм Green Campuses у вищих навчальних закладах та поради спеціалістів Альянсу Збереження Енергії (ASE).

Переглянути зміст.

Н А У К А

ДО В І Д О М А

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПАРТНЕРИ