К А Ф Е Д Р А

ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

БІБЛІОТЕКА

ОПИТУВАННЯ

Чи допомогає вам в житті розуміння третього закону Ньютона?
Всього відповідей: 256
Головна » Архів матеріалів
Енергозбереження в університетських містечках
Вийшла чергова книга кандидата технічних наук, професора Колієнко А.Г. «Енергозбереження в університетських містечках».

Даний підручник розроблений як методичне забезпечення програми «Енергоефективні університетські містечка», що впроваджується в рамках Проекту «Реформа міського тепло забезпечення в Україні» за фінансування Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Викладачі кафедри вітають автора й бажають йому ще більшого натхнення.
З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 754 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 21.12.2010




Усі викладачі кафедри "Теплогазопостачання та вентиляції" від щирого серця вітають нашого лаборанта Стуріну Людмилу Олександрівну з ювілеєм!

Бажаємо щастя, здоров'я та довгих літ!







З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 584 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 20.12.2010

ПНТУ

Полтавський національний технічний
університет імені Юрія Кондратюка
,

вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, запрошує всіх, хто хоче отримати високоякісну вищу освіту за сучасними спеціальностями, на День абітурієнта, який відбудеться 18 грудня 2010 р. о 10.00 у великій актовій залі університету за адресою: проспект Першотравневий, 24, м. Полтава.

Детальніше про спеціалізацію "Теплогазопостачання та вентиляція" напрямку "Будівництво" можна подивитися тут.

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 562 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 15.12.2010

Чого не вистачає нашому сайту? Приймаємо активну участь у новому опитуванні, адже питання дуже неоднозначне, бо більш тісний діалог буде потребувати більше часу на модерування, а з іншого боку, ми розуміємо, що діалог завжди був більш конструктивний за монолог.

З повагою, кафедра ТГВ
Просмотров: 577 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 11.12.2010

На сайті, в розділі УЧБОВО-МЕТОДИЧНА ЛІТЕРАТУРА, зявилися вимоги до оформлення текстів пояснюючих записок до курсових робіт та проектів.

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 602 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 26.11.2010

Оновився розділ учбово-методична література. Тепер тут Ви зможете знайти питання з котельних установок та обладнання, теплопостачання, теплових мереж, опалення, вентиляції, кондиціювання, газопостачання та газових мереж, що виносяться на державний іспит (освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр будівництва").

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 608 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 15.11.2010

До уваги випускників шкіл та абітурієнтів, які мають документ державного зразка про повну загальну середню освіту!

У Полтавському національному технічному університеті починають діяти підготовчі курси та підготовче відділення.

Підготовчі курси при ПНТУ ім. Ю.Кондратюка допоможуть Вам підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання та подальшій адаптації до навчання в університеті. Відповідно до нових правил вступу 2011 року, відвідування підготовчих курсів буде враховано при вступі до Полтавського національного технічного університету додатковою кількістю балів. Більш детально можна подивитися тут.

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 1431 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 02.11.2010

ВопросОпитування - один із основних інструментів, який дозволяє отримати анонімну, а тому, будемо сподіватися, чесну відповідь на ті чи інші запитання.

До початку роботи даного сервісу на сайті http://tgv.at.ua, пропонується для розгляду два питання: "До кого цікаво ходити на пари?" та "Кому з викладачів притаманні такі риси як прямолінійність та відвертість?" Звісно на кафедрі працює багато викладачів, тому було прийняте рішення, про допустимість вибору кількох відповідей.

Оскільки не кожен відвідувач даного сайту має білу ip-адресу, то таймаут на відповідь був встановлений 5 діб.

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 564 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 28.10.2010

Онищенко О.Г.

Із 1982 по 2003 рік Олександр Григорович Онищенко працював ректором Полтавського інженерно-будівельного інституту.

Пішов із життя заслужений працівник вищої школи, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівельних машин та обладнання, Почесний громадянин м. Полтави, голова Полтавського відділення галузевої Академії будівництва України, голова спеціалізованої вченої ради по захисту дисертацій за спеціальністю «Машини та обладнання для виробництва будівельних матеріалів і конструкцій», радник ректора Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, голова Полтавського відділення Північно-Східного наукового центру Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, академік Олександр Григорович Онищенко.

Висловлюємо щире співчуття родині, ректорові Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Володимиру Олександровичу Онищенку з приводу тяжкої втрати — смерті батька.

Сумуємо разом з усіма. З повагою, кафедра ТГВ.

Просмотров: 893 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 06.10.2010

Кафедра "Теплогазопостачання та вентиляція" готує спеціалістів із будівництва та експлуатації систем газопостачання населення та промислових підприємств, тому ми від щирого серця хочемо привітати усіх працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України з професійним святом!

Успіхів й трудових перемог!

З повагою, кафедра ТГВ.
Просмотров: 1183 | Добавил: Myagkohlib | Дата: 12.09.2010

« 1 2 3 4 5 6 »

Н А У К А

ДО В І Д О М А

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПАРТНЕРИ